minamole

Mi kell egy pasis babaváróhoz?

Ha gyors választ vártok, akkor sok-sok baba kék kiegészítő. De persze nem mindegy, hogy milyenek is azok a kiegészítők. Szeretnék egy tökéletesen eltalált dekorációt bemutatni, amelyből látszik nem kell sok minden ahhoz, hogy feldobjuk ezt a különleges alkalmat!

Fotó: Bluer Design

A girlandot saját kezűleg is el lehet készíteni, de ha nincs idő akkor bízzuk a profira!

Fotó: Bluer Design

Nekem ez a kis babaruci girland a kedvencem, igazán feldobja a látványt!

Fotó: Bluer Design

Az összhatás tökéletes, vidám és kellően “pasis”. Minden készen áll a meglepetés babaváró bulira!

Fotó: Bluer Design

Nagy az izgalom a családban, már várják az első unoka megérkezését.

Fotó: Bluer Design

A csokinyalókák is természetesen igazodnak a dizájnhoz.

A torta pedig megkoronázza az egészet, cukor és fehér liszt mentes különlegesség.

A csapat, akik összehozták a meglepetés babaváró buli hozzávalóit:
Tortatál: Bluer Design
Papírdekorációk: Papier&Paper
Torta: EAT me cake boutique
Csokis sütinyalókák: from Juci

Fess papírkeretet a fotódnak!

A Nagymamák mindig örülnek ha képet kapnak az unokáról! Na és mi van akkor, ha még a keretet is az unoka készíti?  Teljes boldogság!

Lehet Anyák napi ajándék is, de most mi Húsvétra lepjük meg vele a Nagyszülőket. Az alap egy ICO Creative Kids nyuszis képkeret, amit a legtöbb hobbi boltban meg lehet vásárolni, kb. 400 Ft az ára. Nem is gondoltam, hogy magam kezdek egy kartonból csinálni egyet, nem éri meg elkezdeni barkácsolni. Jó vastag karton az alap, felakasztható vízszintesen és függőlegesen is és állítható is, szuper alap.

nyuszikert

csomagolás – Creative Kids nyuszis keret

A natúr keretet mindenki ízlés szerint díszítheti, Marci temperával füvet és eget rajzolt, majd csicsáztuk még virágokkal és felhővel. A csomagoláson lévő nyuszi kissé ijesztő, így inkább én fehérre festettem és rózsaszínnel díszítettem. Minden “alkatrész” darabokban érkezik, külön lehet festeni, majd száradás után összeragasztani. Nekem is be kellett kapcsolódnom, annyira jó volt együtt készíteni az ajándékot.

Íme itt is van, gyorsan megszáradt a festés és a darabokat papírragasztóval erősítettem össze, gyorsan elkészült. Félő, hogy megtartjuk és csinálni kell egy másikat, de nagyon gyorsan!

nyuszikeret_kesz2

 

Találkozzunk a facebookon is!

Melyik hét is van? Segítünk, hogy ne felejtsd el!

Nem kell ahhoz szétszórtnak lenni, hogy a kisiskolások és a szüleik néha összekeverjék az “A” hetet a “B” héttel. Egyik olvasóm készített egy nagyon ötletes kiegészítőt, amivel az emlékezést megkönnyíthetjük. Barbara engedélyével megmutatom a zseniális és profin kivitelezett ötletet.
Emlékeztető kártyákat gyártott, a tolltartó vagy a táska fényképtartó részébe tervezve a méretét. Most már csak hétvégén kicserélni nem szabad elfelejteni a kártyákat.

Buborékos és szív forma, szép betűtípus és színes papír, majd a tartósság kedvéért laminálás. Az ötlet zseniális és köszönöm, hogy megmutathattam!

hetjelzo

Tipp: azért nem kétoldalas, nehogy összevissza forgassák aztán még jobban összekeverjék a heteket. Amit épp nem használnak, az megy a fiókba!

hetjelzo2

Ha neked is van DIY ötleted és szívesen megmutatnád, akkor küld el, vagy oszd meg az oldalamon itt.

Tavaszi díszek - papírtojás kép

Ha találok egy nekem tetsző inspirációt, akkor gyorsan szeretem elkészíteni a saját verzióm. Ebben az esetben, amint megláttam a papírtojás képet, fél órán belül készen is voltam vele. Az inspirációt a facebook oldalamra tettem ki. Egyszerű az elkészítése, mindennel együtt fél óra alatt kész, vágjatok bele! Még maradt egy kis kreatív papír az Éva Magazin Kreatív különszámából. A képkeret “raktáron” volt, az IKEA-ban lehet megvásárolni. A tojás formát pedig szabadkézzel rajzoltam meg és sniccerrel vágtam ki rajzlapból. Persze létezik a vágásra célszerszám, de ennek hiányában, jó volt a sniccer is.

papír_tojás_előkészület

Papírtojás hozzávalók

A papírlapokat vonalzó mellett vágtam el, de nem nagyon figyeltem arra, hogy a papírcsíkok egyformák, vagy akár párhuzamosak legyenek. A csíkokat szépen egymás után rendezgettem el egy lapra, de nem ragasztottam le őket. Az alapot előzőleg a keretbe vágtam, hogy pontosan illeszkedjék. Miután tetszett az összkép a szélén cellux segítségével rögzítettem őket.
papír_tojás_részletek

A kész alkotás. Az alapra csak rátettem a kivágott tojás keretet. Le lehet még esetleg ragasztani, hogy jobban rásimuljon, de én még azt sem csináltam. Gyorsan beletettem a keretbe és már került is fel a gyerekszoba polcára.

papír_kész_tojás

Az én variációm a papírtojásra

Nagyon örültem, amikor Krisztina megosztotta a saját verzióját. Mindig jó látni, hogy egy-egy inspirációt más hogyan valósítja meg. Krisztina speciális mintavágó ollóval vágott fel színes magazinokat és ebből készült el a képeslap. A magazin betűit is felhasználta, ami szuper ötlet! Ez az ő személyes variációja. Külön köszönet, hogy megoszthattam.

Krisztina_változata

Takács Krisztina magazinokat használt fel a kép elkészítéséhez

Ha van kedvetek csatlakozzatok a facebook oldalamhoz.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!