minamole

Hogyan lesz egyedi egy sulis könyv vagy füzet?

Természetesen a tulajdonos ízlésétől és nevétől.  Szembejött velem egy olyan újdonság, ami felkeltette az érdeklődésem. Két alkotó fogott össze, hogy egyszerűbbé tegye a füzetek és könyvek személyre szabását.

A Pagina Galéria és a Papier & Paper alkotói hosszú ideje dédelgették már az ötletet, hogy a pecsétek mellett könyvbe ragasztható névre szóló kis matricákat, azaz öntapadós “Ex Libriseket” is készítsenek. Gyerekeknek és felnőtteknek is, szóval nem csak a sulisoknak lesz ilyen szép grafikája.

Ilyenek a matricák, természetesen a szöveg személyre szabható.

Az ehhez dizájnban illeszkedő könyvpecsétek pedig  ilyenek. Az info a rendelésről,meg mindenről az alkotók oldalán található, én konkrétan nem tudnék választani!

Grafika: Pagina Galéria

Azt is megtudtam, hogy ezek a grafikák ősztől falmatricaként is elérhetőek lesznek. Nekem nagyon tetszik az ötlet és a kivitelezés színvonala. Kedves Julcsik és Sanyik, ha már suliba kell menni, akkor legyen az (a lehetőségekhez képest) örömteli.

Kreatív iskolakezdés - ingyenesen letölthető színező

Már csak pár nap, szerintem már a legtöbb helyen a füzetek becsomagolva, a táska már túl van a próbaviselésen és az íróasztalon is (még) rend van.

Oldandó a feszültséget lehet egy kicsit firkálni, színezni. Ezért egy sulikezdésre tervezett különleges színezőt szeretnék megosztani Barberry design jóvoltából.

Személyre szabható és persze a kedvenc színekkel dekorálható, ezért lehet fiús is és lányos is. Az alábbi kép csak egy részlet!

kezdodik_a_suli_szinezo

Tovább is van, mutassam?

Töltsd le és nyomtasd ki te is ezen a linken: http://bit.ly/2bRQ4XS

Barberry design jóvoltából ingyenesen! Ezúton is köszönöm, a tervezést és a megosztás lehetőségét!

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!