minamole

Greenery - a friss és zamatos lombzöld

Nagyon ritka, hogy a blogon vendégposzt jelenik meg, de az Etalon Magazin válogatásában megjelent a kedvencem a sütipárna, így mindenképpen szerettem volna elhozni az egész cikket nektek.

Az amerikai Pantone Intézet minden év decemberében bemutatja a következő év irányadó árnyalatát. Hosszas kutatómunkát és szakmai elemzést követően idén a 15-0343 kódú friss és zamatos lombzöldé a dicsőség. Ez a szín, akárcsak elődei, erőteljesen kihat a dizájnerek idei munkájára. Így már most érezhető hatással van a divat, a high tech, a grafika, és a lakberendezés legkülönbözőbb aspektusaira.

Montázs: Etalon Magazin

A választás számos fontos dologra hívja fel a figyelmünket. Jelentősége környezetvédelmi okokból is fontos, hiszen öko- és bio irányzatok további terjedését segíti elő, az élet szeretetére, bolygónk legmeghatározóbb színére hívja fel a figyelmet. Ez az árnyalat ugyanis a természettel való közvetlen kapcsolatot és a harmóniát jelképezi, miközben magában hordozza a reményt és a megújulást. A Greenerytulajdonképpen a sárga és a kék különleges keveréke mely az újrakezdést szimbolizálja, felidézi a tavasz első napjait, amikor a természet zöldbe borul, meggyógyul, újraéled. Illusztrálja a virágzó lombkoronát és a szabad levegő gazdagságát. Egyszóval üdítően hat majd a trendek világára. Ne féljünk tehát beengedni otthonunkba, legyen az egy üde bútordarab, lámpa, konyhai eszköz, botanikai témájú tapéta, vagy egyéb lakberendezési kiegészítő. Vigyünk még több zöldet az otthonunkba!

Montázs: Etalon magazin

 

1. Tapéta, Flavor Paper
2. stAArlight-csillaglámpa, frantaagi, megvásárolható itt
3. E27 lámpa, Muuto
4. Kulacs, Equa, megvásárolható itt
5. Mixer, Kitchen Aid
6. Aliza ágyelő, Kika
7. Panna tányéralátét, Ikea
8. Torgeir műnövény, Jysk
9. Headphones, B&O BeoPlay
10. Risatorp kosár, Ikea
11. Párnák, The Pillow Bakery megvásárolható itt
12. Strandmon füles fotel és lábtartó, Ikea

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva

Print megjelenés:  Etalon Magazin 2017 1. szám február-március.

A tartalom az író és a magazin engedélyével jelent meg!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!