minamole

Merjünk élénk színeket használni a fürdőben!

Nem vagyok lakberendező, ezt fontosnak tartom elmondani. Ennek ellenére nagyon szeretném én megtervezni az új házunk belső tereit. Folyamatosan gyűjtöm az inspirációkat és keresem a legmegfelelőbb anyagokat.

Marci fürdője az, amellyel most tökéletesen meg vagyok elégedve. Adott egy pici fürdőszoba, ami csak 4 nm2. Arra törekedtem, hogy a most 4 éves, majd 10 év múlva se utálja a használt színeket. Továbbá nem választottam semmiből sem kicsit, minden normál méretű és magasságú.

1(2)

A többféle árnyalatú, színes csempe tudom kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik kb. 25 féle, így szabadon lehet engedni a fantáziát!2

Öt féle szín található meg ezen a falon, de mégis harmonikus egészet alkot. Ezek köszönnek vissza a többi falon és a padlón is.3A zöld a WC falán és a csap mögött opció, de azt hiszem ilyen lesz a végleges változat is.

4A színes felületeken csak fehér szaniterek lesznek. A mosdó IKEA-s, nem drága darab, a falon tükrös szekrény, ami jól elnyeli az apróságokat. A megvalósulás májusban várható!5

Hála és köszönet, hogy az ötletekből ilyen csodás képek születtek : Pálfi Flórának és Molnár Gergőnek.

Többen kérdeztétek a csempe típusát: APE cerámia: Loft metro csempe

Minamole facebook oldala itt található minden nap friss tartalommal.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!