minamole

Tanfolyam ajánló - készíts csodás karácsonyi ajándékokat!

Egyre népszerűbben itthon is a kézműves tanfolyamok. Személy szerint mindre elmennék ha tehetném, hogy új technikákat tanuljak meg. Sokszor egyszerűbb és olcsóbb is egy ilyenre befizetni, mint minden hozzávalót beszerezni és segítség nélkül belevágni. Fogadjátok az ajánlómat szeretettel, melyben az én személyes kedvenceimet ajánlom.

Bluer Design Biancánál tortatálfestő tanfolyamon lehet részt venni még novemberben, részletek az oldalán. Mindenki saját színt keverhet és különböző technikákkal díszítheti a tortatálakat.
tanfolyam_bluerdesign

Ha papírból szeretnél ajándékot vagy a karácsonyi dekorációt szeretnéd néhány különleges darabbal kiegészíteni, akkor a Pagina Galériában van a helyed, bővebb információ a facebook oldalunkon a tanfolyamot Lévai Niki tartja.

tanfolyam_papir

A vintage ékszerek rajongói megtanulhatják a textil ékszerek készítését ajándékba vagy saját részre, a Magnóliák Műhelyében Bíró Katicával.

tanfolyam_bride

Barbi varr segítségével elkészítheted a saját tárcád, szépséges textilek és csipkék közül lehet választani, de vigyázat egy darab soha nem elég ezekből a tárcákból! Információ Barbi varr oldalán.

 

tanfolyam_barbivarr

Ha szeretnél boglárkát és kövirózsát cukorból, akkor  már most vasárnap is megtanulhatod Violet and the botanist azaz Petra segítségével.

tanfolyam_viragok

A saját tányérod is lekészítheted kerámiából az Apacuka ceramics tanfolyamán, időpontokért kattints  az oldalukra.

tanfolyam_apacuka

Ha nincs ötleted ajándékra akár kézműves tanfolyamot is adhatsz vagy kérhetsz ajándékba! Keresd a kézműveseket!

Velem a facebook oldalamon találkozhatsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!