minamole

Karácsonyi párna - ajándékba is.

A zöld párna nagyon uncsi volt, kellett valami, ami feldobja! A karácsonyi stencil régóta várt már felhasználásra. Azért vettem meg, mert nagyon szépek a betűk formái, de persze nem nagyon gondoltam át mire is szeretném használni. Most viszont megszületett az ötlet, hogy legyen karácsonyi stencilezett párnánk!

A stencilt cellux segítségével rögzítettem a kivasalt anyag közepére. A párnahuzat a Jysk-ből való, leárazáson vettem, ó ez jó lesz még valamire felkiáltással! Textilre textilfestéket a Pentarttól, egyébként a feliratos stencil is onnan van, Stamperia gyártmány. Nagyon kevés festéket használtam szivacsecsettel dolgoztam. Amint kész lett a felirat még nem lélegezhettem fel, mert nagyon üres volt még a felület. A hópihés stencilt a Decor Labortól már többször is felhasználtam, adta magát, hogy a feliratot ezzel egészítsem ki.

parna_reszletek

Az anyag egy picit durva, de jól mutatnak rajta a hópihék, a negyedik minta stencilezésére bele is jöttem. Hagytam megszáradni, tipp még, hogy sütőpapíron keresztül érdemes átvasalni száradás után.

A kész párna megtalálta a helyét, a gyerekszobában fog lakni a karácsonyi ünnepek idején. Lehet egy kicsit tovább is, mert nagyon szép lett és remekül mutat.

parna

Ha több inspirációt szeretnél, kukkants be a facebook oldalamra.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!