minamole

A közösség ereje - segítünk egymásnak!

Mindig nagyon jó egy csoporthoz tartozni, főleg ha a közösség tagjait egy közös szenvedély hozza össze. Az én kis csoportom közös szerelme  a transzfertechnika. Azt mondom kis csoport, de hiszen már majdnem ezer ember csatlakozott, szóval akkor mégsem egy kis csoportról van szó.

A közösség erejéről manapság annyit hallani, de megtapasztalni az valami nagyon más! Mindenkit arra tudok csak biztatni, hogy ha van egy hobbija, akkor keressen a témában csoportot a facebookon, mert jó eséllyel talál. Ha pedig mégsem, akkor hozzon létre egyet, mint ahogy én is tettem. Ahogy mondani szokás, az élmény megfizethetetlen és ez szó szerint igaz is.

A csoport lényege, hogy a transzfertechnika segítségével készített alkotásokat megosztjuk. Leírjuk azt, hogy hogyan csináltuk, segítve ezzel a többieket. Nincs egy szuper, mindenre kiterjedő leírás, hogy hogyan is kell csinálni, mert mindenkinek meg kell találnia a saját lehetőségeihez illőt. Ha egy társunk csügged, akkor biztatjuk, ha valaki szépet alkot, akkor dicsérjük, ha kérdeznek, akkor válaszolunk! Egyszerű, nem?

Ezt a bejegyzést sem én írom csak, hiszen megkérdeztem a csapatot, hogy osszák meg gondolataikat, amelyeket most idézek is. Köszönöm, hogy együtt vagyunk, hogy segítünk és inspiráljuk egymást!

Ágnes gondolata:

“Imádok itt “szörfözni” és olvasni a jobbnál-jobb ötleteket. Munkámhoz igen sok segítséget kaptam, és ezt alkalmazom, illetve adom tovább a “játszani – alkotni ” akaró jelentkezőknek. Amióta tag lehetek nagyon sok ismeretlen – ismerősre tettem szert. Köszönöm a lehetőséget és köszönöm az “új” barátokat amit ennek a Transzfertechika – megvalósult transzfermunkák csoportnak köszönhetek.”

Andrea ezt írta:

“Nagyon jó érzés ennyi önzetlen és kreatív embert találni egy helyen. Már rég olvastam a technikáról, de valójában a minamole blognak köszönhetően kezdtem el, és a csoport megalakulása után a tagok aktivitása rám is ösztönzőleg hatott. Bevallom, én mindig jól elszórakoztattam magam a barkácsolásaimmal, de az igazi az, ha van kivel megosztani. És ha hasonszőrűekkel lehet megosztani, az igazán ideális.  Csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon tetszik a tagok segítőkészsége. Egyszóval (vagy kicsit többel), örülök, hogy rátok találtam.”

Adrienn:

“Én még csak “megfigyelő” vagyok..az ötleteket és a munkákat csodálom, a megvalósításhoz kell még néhány hét! … Nincsenek titkok, nincs olyan, hogy kinevetünk valakit. Örülök, hogy csatlakozhattam Hozzátok!”

Kati:

“Nem hittem volna, hogy még létezik ebben a nagyvilágban segítőkészség! És nem csak kritika. Nem hittem volna, hogy ekkora nagy csoportban Ember marad mindenki önzetlenül!!! Imádlak Titeket!!!”

Ildikó:

“Az előttem szólókhoz hasonlóan kiemelném, hogy nem csak a végre sikerült érzés a jó, hanem amíg idáig eljutunk. Kérdez valamit az ember lánya, és többen is segítenek, végtelenül önzetlenül, örömmel, és örülve a másik boldogságának…lelki és fizikai inspirációgombóc ez a hely. Köszönet érte! ”

Azért született ez a bejegyzés, hogy köszönetet mondjak a tagoknak, akik éltetik a csoportot, nem csak azoknak, akik megszólaltak, hanem mindenkinek aki segíti a másikat és megosztja a tudását.

Aki szeretne csatlakozni és tagja lenni a transzfertechnika egymást segítő közösségének, az ide kattintson. Velem a facebook oldalamon is lehet találkozni.

transzfer_keep_calm

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!