minamole

A blogger milyen blogot olvas?

Mostanában jár körbe egy díj, ami azért fontos, mert így visszajelzést azoktól is kapunk, akik szintén blogot írnak. Mindenkinek fontos a saját világa, a saját blogja, de azért érdemes kitekinteni és körülnézni más blogok háza táján is.LiebsterAward_3lilapples1Az első díjat Bonnie konyhájától kaptam. A kérdéseire a facebook oldalán kellett a válaszokat megadni. Talán ez is volt az oka, hogy nem született belőle bejegyzés. A második díjat Bálinttól kaptam, aki a Nem mind lom blogot írja. Nagyon meglepett, hiszen Bálintot személyesen nem ismerem, csak a blogján keresztül látok bele a világába.

Nem mind lom kérdései:

Többnyire a nap melyik szakaszában írod a bejegyzéseket?
Mostanában, ahogy ezt is írom. A kisfiam már alszik, de még nincs teljesen sötét, kicsit csöndben vagyunk, hogy biztosan elaludjon. Nem szól a tévé, mindketten elmerülünk egy kicsit a saját külön világunkban a férjemmel, csendesen. Ha már biztosan nem jön zaj a gyerekszoba felől, akkor kezdünk csak beszélgetni, zajongani.
Mit gondolsz mi lesz a blogoddal 5 év múlva?
5 év múlva is írom, de akkor már a “Családunk Házában” lakunk és azt szépítgetjük, mert ugye egy házon mindig van mit csinálni! 🙂 Most még csak papíron létezik, de mindent megteszünk, hogy minél hamarabb ott aludjunk. A házról biztosan születik majd sok bejegyzés.

A blogoláson kívül, mivel foglalatoskodsz szívesen a szabadidődben? A blogolás azért van, mert amit szabadidőmben csinálok azt leírom! 🙂

A harmadik díjat pedig mandulaszemtől kaptam (kis m-mel, mint a minamole is), az ő kérdései:

Hogyan, mikor kezdődött a hobbid (az új életed )?

Ha a blogolás számít az új életnek, akkor az egy éve kezdődött. Akkor még otthon voltam a kisfiammal GYES-en, ő már egyre inkább önálló lett és nekem is kellett valami felnőtt foglalatosság. Persze ha nem számítjuk, hogy elvégeztem egy mesterképzést, volt egy kis szabadidőm. Na abban a pici időben csinálgattam a dolgaimat, majd elkezdtem leírni mit csináltam meg. Egyre részletesebben írtam, egyre jobb képeket csináltam.

Kik a példaképeid a „szakmában”?

DIY blogger példakép? Ugye nem baj, ha azt mondom, hogy nincs. Sok blogger oldalát nézegetem és olvasgatom. Az én témáim az én életemmel kapcsolatosak, ahogy alakul úgy jönnek a témák. Viszont alkotásban van egy példaképem: Annie Sloan, akinek a könyveit megvettem és csodálom azért amit teremtett! A terméke, a világa, a stílusa. Jó lehet kitalálni és megépíteni egy új termék világát. Izgalmas és kihívásos!
Ha nem ezzel, akkor mivel foglalkoznál szívesen?

Szerencsés ember vagyok, mert elmondhatom magamról, hogy szeretem a munkám és a szabadidőmben is azt csinálom, amit szeretek. Ha nem ezzel foglalkoznék, akkor befejezném a lakberendező iskolát és lakberendező lennék. Talán.Esetleg DIY blogger.

Ha nem haragszik meg senki, akkor ez a díj, most megáll nálam, mert szerintem minden általam nagyra tartott bloggernél járt már. Köszönöm mindenkinek, aki olvassa a blogom, hogy velem tart. Ha idáig leolvasott akkor tényleg kitartó…

Akiket én olvasok:

DIY és festés témában: Bluer Design, Nemiskacat, Nem Mind Lom, Az Asztalom, Bettidiy- amatőr művészkedés, Redcountry háza tája, Czippel Art

Gasztro témában csak olvasok és csodálom az alkotásokat és az ízléses gasztrofotókat: Bonbon mánia, mandulaszem, Bonnie konyhája, Torta Természetesen, From Juci- a cake pop hercegnő

Atyaég most hirtelen ennyi blog jutott eszembe, ha kihagytam valakit pótolni fogom! 😀

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!