minamole

Anyák napjára szeretettel készítve.

Anyák napjára is kézzel készült ajándékot szeretnénk adni a Nagymamáknak.  Mielőtt eldöntenénk, hogy mi lesz az, a legjobbnak tartott ötleteket szeretném veletek is megosztani.

Egy fotó az unokáról, vagy a gyermekről mindig kiemelt helyet kap a lakásban, így tavasszal még kedvesebbé lehet tenni vidám és színes háttér és muffinpapír segítségével. Nagyon kedves megoldás.
Anyák_napja_kép

A virág egy képeslapon is jól mutat, főleg ha a megajándékozott messze lakik és személyesen nem találkozunk.

Anyák_napja_képeslapA mi befutó darabunk ebben a pillanatban a kézzel díszített kötény. Akár a kötényt is saját kezűleg lehet elkészíteni, aki szeret varrni. A neten némi keresés után, több helyen is beszerezhető ilyen alapanyag. pl: munkaruházati boltok.

Anyák_napja_kötényNagyon tetszenek a betűkből, szavakból készült képek. Már én is készítettem sablon felhasználásával hasonlót. Itt találjátok a leírását. A szavak még személyesebbé teszik a kiírást, hiszen saját, fontos fogalmak, helyek, események lehetnek azok, amelyek végül kiadják a vágyott szót.

Anyák_napja_szövegHa egy pici figyelmességgel szereténk örömtelivé tenni a reggeli teázást, akkor a teafiltert is átváltoztathatjuk. Kicsi szív a tea logoja helyett, vagy egy csinos tasak a teafiltereknek, máris kész az ünnepi tea.

Anyák_napja_teafilterFilcből,  anyag maradékokból is ki lehet vágni, ezt a soha el nem hervadó csokrot. A gombok nagyon jól mutatnak a virágok közepén.

Anyák_napja_virágok

A képek forrását és még több ötletet a Pinterest albumomban találtok.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!