minamole

A fotó azt mondja, hogy itt akarsz lakni!

Már írtam egy bejegyzést a home stagingről, amelyen a lakásunk eladásra felkészítését értem. Már nagyon sok előtte/utána képet találtam, amelyek jól szemléltetik, hogy mit lehet elérni ezzel a módszerrel. Mielőtt belevágok a saját lakásunk átalakításába ezeket nézegetem, hogy tudjam mire kell majd figyelnem. Ezek közül osztok meg néhányat most, érdemes megnézni a részleteket.

Ez a nappali egyáltalán nem csúnya, de az utána képen jól látható, hogy a személyes fotók eltűntek. A fényképek azt sugallják, hogy mi élünk itt, viszont fotó nélkül már azt kommunikálja a nappali, hogy akár te is élhetnél itt. Még több fotó a lakásról itt.

A nappali előtte sem volt csúnya, de utána kevesebb a személyesség benne

Eltűntek a személyes részletek a képről, lecserélték a családi fotókat.

A fürdőszoba, az intim zónán belül helyezkedik el. A tisztaság és a jól megvilágított kép itt talán a legfontosabb. Keressük meg a 10 különbséget a képen játék kedvelői előnyben. Még több kép itt.

furdo2_home_staging

Tisztaság, kevesebb tárgy

furdo_home_staging

Világos színű tárgyak, egy kis virág, mi látszik a tükörben? – sok apró részlet

A nappali az, ahol mi is a legtöbb időt töltjük, ahol a gyerekjátékok zöme megtalálható, leginkább össze-vissza. De mi van ha a leendő vásárlónak nincs gyereke, a játékok még ha össze is vannak pakolva, a rendetlenség látszatát keltik?Nincs mese, el kell tüntetni a gyerekjátékokat.  Tiszta, átlátható tér kell, hogy megjelenjen a hirdetésben.

nappali3_home_staging

Nappali, nagy különbséggel
Forrás: http://www.pinterest.com/pin/34058540906711586/

A konyha még egy nagy falat, szerintem nekem is majd ez a helyiség adja a legtöbb munkát. Tulajdonképpen az előtte képpel sincs semmi gond, de összehasonlítva az utána képpel már lehet érezni, hogy mit is kell elérni.

konha_home_staging

A kevesebb, itt is több.
Forrás:http://www.pinterest.com/pin/34058540906711696/

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!