minamole

Tavaszi díszek - papírtojás kép

Ha találok egy nekem tetsző inspirációt, akkor gyorsan szeretem elkészíteni a saját verzióm. Ebben az esetben, amint megláttam a papírtojás képet, fél órán belül készen is voltam vele. Az inspirációt a facebook oldalamra tettem ki. Egyszerű az elkészítése, mindennel együtt fél óra alatt kész, vágjatok bele! Még maradt egy kis kreatív papír az Éva Magazin Kreatív különszámából. A képkeret “raktáron” volt, az IKEA-ban lehet megvásárolni. A tojás formát pedig szabadkézzel rajzoltam meg és sniccerrel vágtam ki rajzlapból. Persze létezik a vágásra célszerszám, de ennek hiányában, jó volt a sniccer is.

papír_tojás_előkészület

Papírtojás hozzávalók

A papírlapokat vonalzó mellett vágtam el, de nem nagyon figyeltem arra, hogy a papírcsíkok egyformák, vagy akár párhuzamosak legyenek. A csíkokat szépen egymás után rendezgettem el egy lapra, de nem ragasztottam le őket. Az alapot előzőleg a keretbe vágtam, hogy pontosan illeszkedjék. Miután tetszett az összkép a szélén cellux segítségével rögzítettem őket.
papír_tojás_részletek

A kész alkotás. Az alapra csak rátettem a kivágott tojás keretet. Le lehet még esetleg ragasztani, hogy jobban rásimuljon, de én még azt sem csináltam. Gyorsan beletettem a keretbe és már került is fel a gyerekszoba polcára.

papír_kész_tojás

Az én variációm a papírtojásra

Nagyon örültem, amikor Krisztina megosztotta a saját verzióját. Mindig jó látni, hogy egy-egy inspirációt más hogyan valósítja meg. Krisztina speciális mintavágó ollóval vágott fel színes magazinokat és ebből készült el a képeslap. A magazin betűit is felhasználta, ami szuper ötlet! Ez az ő személyes variációja. Külön köszönet, hogy megoszthattam.

Krisztina_változata

Takács Krisztina magazinokat használt fel a kép elkészítéséhez

Ha van kedvetek csatlakozzatok a facebook oldalamhoz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!