minamole

Kreatívan hajtogatott lámpafüzér

Könnyebben elkészíthető, mint gondolnád! Ezzel kell kezdenem, mielőtt lebeszéled magad a hajtogatásról! Az inspirációkat a facebook oldalamon kezdtem gyűjteni, de amikor ezt az origami lámpafüzért megtaláltam, már tudtam, hogy ezt fogom elkészíteni.

Origami lámpafüzér inspiráció

Origami lámpafüzér inspiráció
Forrás: http://www.pinterest.com/pin/34058540906365837/

Az Éva Magazin Kreatív különszámát nem volt könnyű megtalálni az újságosoknál, majdnem beszerezhetetlennek bizonyult, kitartónak kellett lenni. Az egyedi kreatív papírok tökéletesen megfelelnek az origami dobozok hajtogatásához. Nyomtatópapírból is megpróbáltam és abból is remek dobozka sikerült, felmerült bennem, hogy készítek még egyet a kisfiam szobájába a rajzaiból.

Ezen a szuper videón bemutatják, hogyan is kell ezt az origami dobozkát hajtogatni. Szerencsére a férjem is rá tudtam venni, hogy segítsen, így extra gyorsan elkészültünk és mókás is volt, ahogy a konyhaasztalnál hajtogattunk. Mivel a dobozkának az egyik végén lesz egy kis lyuk, azzal fel is lehet tenni a lámpafüzérre. Ennyi. A lámpafüzért az IKEA-ban szereztem be, még karácsonykor, nem tudom, hogy az állandó kínálat része-e. Nyolc dobozkát hajtogattunk, mert a többi dekorációs papírral még van tervem. Az eredmény nagyon szép lett, színes és a fény is átszűrődik a papíron. Nagyon hangulatos dísze lett a nappalinak.

origami_lámpafüzér_részlet

A különböző minták jól mutatnak együtt

origami_lámpafüzér

Az elkészült papírból hajtogatott lámpafüzér

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!