minamole

Egy pici Anglia a táskádban.

A héten a kulcstartómhoz kerestem ötleteket. A Facebook oldalamon megosztottam néhány inspirációt, amelyek közül választottam ki azt, amelyet végül el is készítettem. A többi is nagyon tetszik, még szerintem készítek azokból is. Alapanyagnak én is a filcet választottam, ahogy az inspirációm is abból készült.

Az előkészületek egy kissé hosszadalmasak voltak, mivel a Union Jack szabályos vonalait ki kellett szerkesztenem papíron. A papír sablon alapján viszont akár sorozatgyártásba is kezdhetnék. (Vannak erre irányuló igények a családban)

Union Jack

Union Jack részletek

A piros keresztet varrtam rá a fehér alapra pirossal, az egyenesen varrást még gyakorolnom kell. Ezután a fehér alapot varrtam rá a kékre. Egy pici kék filcdarabot erősítettem az egyik sarokba, hogy ott tudjam a karikára felfűzni. Egyszerű pelenaköltéssel varrtam össze az első és a hátsó oldalt, ez elég is ahhoz, hogy a rétegeket összetartsa. A belsőt egy kicsit kitömtem, hogy jobb tartása legyen. Készítsétek el a saját verziótok, nagyon nagy élmény volt, amikor felfűztem a kulcsaimra.

A kész kulcstartó

A kész kulcstartó

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!