minamole

Egyedibb ajándék nincs is

Ajándék és emlék is egyben, amikor kéz- vagy láblenyomatos ajándékot adunk Karácsonykor. Hoztam néhány ötletet és leírok néhány tippet.

ujj_vegyes

Karácsonyfadísz pici kezek és ujjak lenyomatával
Forrás: http://www.pinterest.com/pin/34058540905943033/

A kerámiából készült kézlenyomatokat nagyon szeretném elkészíteni, de ezt inkább profira bíznám. Megkerestem egy keramikust, aki adott egy ajánlatot, ezt az igények tisztázása után tudja véglegesíteni. Az elkészülési időre összességében egy hónapot szánni kell, az ár kb. 3500 – 4000 Ft körül lesz. Karácsonyra nem készül el, de egy csinos kis emlék lesz nekünk. Majd mutatom, ha készen lesz!

ujj_keznyomok

Nagyon kedves ajándék lehet. Kerámia kezek.
Forrás: http://www.pinterest.com/pin/34058540905968647/

Profi szervezést igényel, hogy a festékes lábnyom csak a papírra vagy  a vászonra kerüljön. Bátraknak ajánlom!

ujj_kep

Lábnyom, masnival és dísszel kiegészítve igazi műremek!
Forrás: http://www.pinterest.com/pin/34058540905974192/

ujj_karifa

“…jaj de szép a karácsonyfa…”
Forrás: http://www.pinterest.com/pin/34058540905862039/

A mi ajándékunk a családtagoknak tavaly, mindenütt kiemelt helyet kapott. A kicsiny,  egy éves kezeket gyerekbarát festékkel kentük be, igazi logisztikai feladat volt, Anya és Apa összehangolt munkája. Először megbeszéltük a koncepciót, megnéztük, melyik sorba mennyi kézlenyomat fér el, még festettlen kezekkel. Ez után Anya festett, Apa pedig a gyermek kezét a papírra nyomta, mivel az egy évestől még nem várhattunk el nagy közreműködés. Egy ilyen képhez, kétszer festettük be a kisfiunk kezét. Előre kiszámoltunk mennyi kép kell és így igazán gyorsan végeztünk. A csillag krumplinyomdából készült, egy sütikiszúrót nyomtam a félbevágott krumpliba, majd az élek mentén éles késsel levágtam a felesleget.

A mi ajándékunk 2012-ben.

A mi ajándékunk 2012-ben a családunknak.

Ha pedig nincs kedved pepecselni, ajánlok egy nagyon jópofa lehetőséget. Nemrég láttam egy magyar tervező munkáját, amelyet egyénileg is lehet alakítani. A képeket, ajándékkisérőket a család ujjlenyomatával teheted egyedivé, megvásárolható mellé kis nyomda is, nagyon kedvező áron. Sokféle lehetőség közül választhatsz, kukkancs be a webshopba még több ötletért.

karácsonyi_emlék

Rudolfos karácsonyi emlék
Forrás: http://shop.weddingdesign.hu/termek-kategoria/rudolfos-ajandekok

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!