minamole

Karácsonyi hangulat a gombosfiókból

Gombhoz a karácsonyt jeligére felhasználtam pár szép gombom ezen a héten.

Adott volt egy csinos kis képkeret, amely mindössze 12 cm-es, a legkisebb kagylógombokat használtam fel, amit csak ki tudtam túrni a gombosfiókból. Kicsit viharvertek, de ki tudja mióta várják, hogy valaki felfedezze őket.

A keret hátlapja egy karton lett, egy puha fehér anyagot és zsákvásznat ragasztottam rá, a gombokat pedig ragasztópisztollyal erősítettem a hátlapra. Mielőtt felragasztottam őket kiraktam, hogyan mutatna legjobban a fenyőfa forma.

gomb_icipicikeret

icipici karácsonyi hangulat

A kagylógombok nagyon szépen csillognak, ha fény esik rájuk. Kivéve, ha egy dobozban laknak és senki nem látja őket. Az alábbi díszhez kb.50 gombot használtam fel, egyszerűen felfűztem és összekötöttem őket. Egy masnival díszítettem és kineveztem karácsonyfadíszenek. A kevesebb gomb nem jól mutatott, a több pedig megnyúlt, azért ehhez is kellett egy kis kisérletezés, mire kiadta a formát, persze lehet drótra is fűzni, akinek van otthon, akkor tutira kerek lesz.

gomb_disz

Maradt még gomb, maradt még ötlet. Itt nem csak kagylógombokat használtam, simán a méretkülönbség számított. A gombkarácsonyfára is jár a csillag.

gomb_disz2

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!