minamole

A bakelit lemez új élete

A 39. heti inspirációk között már mutattam a bakelitlemezből készült emeletes kínálót. Nem bírtam ki, meg kellett csinálnom a sajátom!

A legelső bejegyzésem is egy kínáló volt, de az porcelánból készült. Találtunk otthon 3 féle méretű bakelit lemezt és a kínáló szerelék is kéznél volt, két színben is ezüstben és aranyban. Reméltem, hogy csak egy egyszerű csavarozás a feladat és máris kész a kínáló. A legkisebb lemezzel meggyűlt a bajom, mert fontos volt, hogy olyat találjak, amelyiknek kicsi a lyuk a közepén, nem lehetetlen de ez a ritkább.

A kínáló szerelékhez alátét is van csomagolva, a legkisebb lemezhez 3 db-ot kellett 2 db helyett felhasználni, hogy stabilan álljon, cserébe a legnagyobbnál elég volt egy, így nem kellett alátétet sem fabrikálni. Könnyen össze és szét is szerelhető, ha nincs buli el lehet tenni.

Azt még el kell mondjam, hogy nem lehet agyonpakolni sütivel, de szépen dizájnosan elosztva igazán csinosan mutat egy buliasztalon. Muffint nem volt időm sütni, de épp pompomgyárat üzemeltetek itthon, igy adott volt a fotózáshoz. A pompomokból mi készül? Meg fogom majd mutatni!

Bakelit kínáló, minamole sk

Ha van kedveted csatlakozzatok a facebook csoportomhoz, ahol minden nap történik valami!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!