minamole

Heti inspirációk - 39. hét

A facebook oldalamon minden nap egy inspirációt töltök fel. Ezekből idő hiányában nem minden valósul meg, de ha már gyüjtöm őket akkor megosztom Veletek. Ide a blogra hetente készítek majd egy összefoglalót, de ha van kedved csatlakozz és kommentelj a facebookon.

Karácsony közeledtével egyre több ajtóra vagy falra akasztható koszorút nézegetek, az alábbit biztosan el is fogom készíteni. A piros fa gyöngyök helyett elképzelésem szerint csipkebogyót használnék.

A parafadugókat is szeretem kreatívan felhasználni, már az eküvőnkön is névtábla tartóként használtuk őket. Az alábbi ötlet azért tetszik, mert jó kis játéknak tűnik az elkészítés után a kisfiammal. Még nem tudom mivel vágok bele, de biztosan megpróbálom és persze megosztom a tapasztalataim.

Számomra a hét kedvence, és már minden alapanyagot be is szereztem az elkészítéséhez. Kiváncsi vagyok a festéket mennyire lesz bonyolult felfesteni!

talca_tabla

Tálcából másnestábla  Forrás: Pinterest

Szülinapomra, majd egyszer elkészítem! Csipkeimádóként romantikus esküvőre is el tudom képzelni.

csipke_zaszlofuzer

Csipkefüzér  Forrás: http://www.pinterest.com/pin/245094404691607664/

Az elkészítéséhez még fel kell túrnom pár szekrényt, mert valahol tuti van bakelitlemez a régi szobámban, szerelékem is van. Érdekel, hogy csak egyszerűen összecsavarozom majd, vagy trükkös lesz?

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!